Ook Eekhoorns Plassen Soms! (2019)

In een universum geplaagd door superhelden, socialemediamaniakken en een onverzadigbaar publiek maken drie absoluut normale mensen de theatrale balans op van hun voorlopige bestaan. Geruggensteund door een bruisende mentor brengen ze een winderig en wervelend spektakel waarin ze zonder gêne en met grootse klasse de vele hoogtepunten van Tejaterbende Oeps oprakelen, en schrikken ze er niet voor terug om de smerigste toneelweekendroddels – die nooit doorverteld mochten worden – eindelijk aan de grote klok te hangen. Verwacht u aan de mooiste monologen, dialogen, trialogen, de spannendste scènes, de grootste hits,  de sensueelste songs, alles onthullende fysieke acts, vlammende onontvlambare gordijnen, weggeefacties van schattige huisdieren, volstrekt onbekende wereldburgers, de verborgen nucleaire kernkoppen in de militaire kelders onderin het gebouw,  de drooglegging, de voorspellingen van Nostradamus, een heel snelle kledingwissel, iemand die pikante dingen eet en zich daarna slecht voelt, een paar traantjes, een spoedopname uitgevoerd door het rode kruis van een flauwvallend publieksmens, een vier-sterren recensie, het uiteenvallen van eeuwige vriendschap, een vervroegd pensioen, een fikse ruzie, ambras, gevloek, een dikke pets op iemand zijn tjaffel, een plotse improvisatie, iemand die zich verslikt van het lachen, twee gele kanaries, een badpakkenspecial en iemand die al buikdansend met een levende boa over het slappe koord loopt. Beleef dit alles vanuit de volstrekt veilige positie van uw rode pluche zetel, geniet en leun achterover, maar niet te ver want dat ziet er altijd heel akelig uit.

Rolverdeling

 • Bart: Bart
 • Carolien: Carolien
 • David: David
 • Wim: Wim

De ploeg

 • Van en met: David Geeraerts, Bart Lambrechts, Carolien Van Dael, Wim Vervoort en Willem-jan Wellens
 • Decor: Tejaterbende Oeps! vzw
 • Productie: Nienke Sels

Speeldata

 • 1 juni (reserveren niet langer mogelijk)
 • 2 juni (reserveren niet langer mogelijk)
 • 6 juni (reserveren niet langer mogelijk)
 • 13 juni (reserveren niet langer mogelijk)
 • 14 juni (Uitverkocht)
 • 15 juni (Uitverkocht)
 • 20 juni
 • 21 juni (Uitverkocht)
 • 22 juni (Uitverkocht)

Locatie

Theaterzaal Het Vierde Oor

Boerenkrijglaan 51e

2250 Olen

Reserveer je tickets!

reserveer hier je tickets