Nieuws

Nieuws

Omleiding Olen 2.0

Vanaf 21/10 zal het een stuk moeilijker worden om onze zaal te bereiken. We raden je daarom aan om de volgende aanwijzingen te volgen na 21/10. De werken op het kruispunt van de Boerenkrijglaan en de N152 zullen waarschijnlijk duren tot 31/1/2020.

Van E313 of Herentals


 

Handige links

slimdoorolen.be

Olen.be

 

Omleidingen Olen Centrum

Het is geen gemakkelijke taak om door Olen Centrum te rijden als je van Herentals komt, daarom geven we even enkele tips over de wegenwerken in Olen.

Van E313 of Herentals

Komende van Herentals kan je beter aan het kruispunt op de Aarschotsesteenweg richting Hezewijk rijden en daar de aangeduide omleidingen volgen.

Als je van de autostrade komt neem je dus best ook de afslag richting Herentals naar het kruispunt op de Aarschotsesteenweg, daar richting Hezewijk rijden en de aangeduide omleidingen volgen.

Handige links

slimdoorolen.be

Olen.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wak-cafe 2018

Ben jij in je vrije tijd bezig met beeldende kunst, muziek, theater, poëzie, fotografie,…? Zie je het wel eens zitten om daarmee naar buiten te komen? Kom dan op zondag 7 januari naar het WAK-café.

Op zondag 6 mei neemt de het lokaal bestuur opnieuw deel aan de Week van de Amateurkunsten (WAK). Dit jaar slaan we de tenten op in de Sint-Maartenstraat.

Op zondag 7 januari om 10.00 uur verneem je alles over het initiatief tijdens het WAK-café in De Pelikaan (Sint-Maartenstraat 1).

Heb je zin om mee te doen, maar kan je niet naar het WAK-café komen? Neem dan zeker contact op met Vrije Tijd.

Ga zeker ook eens een kijkje nemen op de Facebookpagina van het lokaal bestuur. Tejaterbende Oeps! en toneelgezelschap Het Vierde Oor proberen jou alvast uit je ‘kot’ te lokken. Het thema van 2018 is immers ‘Kunst buiten!’.

Reserveer voor Het Kamermeisje

Tejaterbende Oeps! zit niet stil en dat heeft zo zijn gevolgen. Binnen enkele weken start de voorstellingsreeks van Orestes en die zal een drie tal weekends duren.
Je zou denken dat we daarna wel genoeg toneel hebben gemaakt maar niets is minder waar.

Wij doen daar nog een schepje bovenop.

Vanaf 24 mei kan je genieten van een splinternieuwe voorstelling: “Het Kamermeisje“.
Een voorstelling gespeeld door drie actrices over het leven van het kamermeisje Celestine.
Een vertel/spelvoorstelling vol met buitengewone personages en aangrijpend verhaal.
Dus bestel nu je ticket om er zeker bij te zijn.

klik hier om te reserveren voor Het Kamermeisje

disclaimer: Tejaterbende Oeps! is niet verantwoordelijk voor eventuele metafysische en geestelijk verrijkende gebeurtenissen die zich voordoen bij het zien van deze geweldige voorstelling

Reserveer nu voor Orestes

Oeps! is klaar voor een nieuwe voorstelling en wij hopen u ook.

Een stuk met ballen om u tegen te zeggen. Het eeuwenoude epos van Orestes en Elektra onder handen genomen door Tejaterbende Oeps! in samenwerking met regisseur Michai Geyzen.

klik hier en reserveer voor de voorstelling Orestes

disclaimer: Tejaterbende Oeps! is niet verantwoordelijk voor eventuele metafysische en geestelijk verrijkende gebeurtenissen die zich voordoen bij het zien van deze geweldige voorstelling

Voorstelling Badverdomme afgelopen

De voorstelling Badverdomme is jammer maar helaas voorbij, maar artistiek gezien was het een groot succes.                                                                                                                           Dank aan alle medewerkers, spelers en de regisseur.

Bekijk de foto’s in ons fotoboek en op onze Facebookpagina.

En op naar de volgende voorstelling

Toonmoment 2012

Negen van onze nieuwelingen hebben hun theatercursus afgerond en zijn klaar om over te stappen naar het echte werk. Maar eerst krijgen ze de kans te vertellen wat ze geleerd hebben.

punt 1: als je een theatercursus eindigt, doe dat dan met een toonmoment (zondag 2 december om 20u)

punt 2: doe dat op een leuke locatie (Theaterzaal Het Vierde Oor)

en punt 3: nodig al je vrienden en familie uit (evenement facebook)

meer info