Landschap Baktrie (2012)

Acht individuen belanden samen in een expeditie naar Baktrië. Maar wat is samen? En waar ligt Baktrië? Moet dat dan samen? En moeten we aankomen? Wat nemen we mee? En wie neemt er de leiding? Deze beeldende situatievoorstelling met licht absurde trekjes werd volledig gemaakt door Joke en haar expeditieleden. Verwacht geen theater zoals je het gewoon bent, maar hou je ogen open, Baktrië ligt misschien dichterbij dan je denkt.

De ploeg

Expeditieleider: Joke Van Canneyt Expeditieleden: David Geeraerts, Hanne Heylen, Bart Lambrechts, Elien Lambrechts, Jana Michielsen, Celien Peeters, Carolien Van Dael, Jan Van Schoubroeck

Voorstellingen

  • 18 mei
  • 19 mei
  • 31 mei
  • 2 juni
Telkens om 20.30u in Theaterzaal HVO, Domein Teunenberg Boerenkrijglaan 51e, Olen-centrum