De nacht van de Bonobo’s (2017)

de-nacht Tosca en Yann, het ‘model’ koppel. Béatrice en Christophe, eeuwig verbonden. Geraldine (de nieuwe) en Stefan. Onbegrijpbaar samen. Ze kennen elkaar al jaren. Ze gaan samen op vakantie, feesten als de beesten en delen elkaars liefde en leed. Laten we zeggen dat de vriendschap tussen hen zo gegroeid is dat ze een hechte ‘clan’ zijn gaan vormen, met eigen regels. Maar een zomer geleden, veranderde alles. Een vuurpijl, die plots zichtbaar werd boven een nachtelijke oceaan, kondigde het begin van het einde aan voor deze groep vrienden. Een jaar later komen ze weer samen om te voelen wat er overblijft. Ze ondernemen een verwarde en benevelde poging om het verleden zichtbaar en begrijpbaar te maken. Maar wat is waar, als alles wordt omsluierd door vaagheid? Horen, zien en zwijgen…   De Nacht van de Bonobo’s is een kleurrijke reconstructie van een treurig voorval, zwevend tussen het verleden en de toekomst. Maar ook een voorstelling over liefde, vrijheid en territoriumdrang.  

Rolverdeling

Glen: Yann Jasmijn: Béatrice Karolien: Geraldine Lieselot: Tosca Jelle: Stefan Mathias: Christophe

De ploeg

Auteur: Oscar van den Boogaard Regie: Gideon Hakker Spelers: Jelle Fry, Glen Michiels, Lieselot Ooms, Mathias T'syen, Karolien Verhaegen, Jasmijn Verschueren Techniek: Bram Heylen en Jens Verboven Decor: Tejaterbende Oeps! vzw en Theatergroep Het Vierde Oor Productie: Lieselot Ooms en David Geeraerts

Speeldata

14 januari (reserveren niet langer mogelijk) 20 januari (reserveren niet langer mogelijk) 21 januari (reserveren niet langer mogelijk) 27 januari (reserveren niet langer mogelijk) 28 januari (reserveren niet langer mogelijk)

Locatie

Theaterzaal Het Vierde Oor Boerenkrijglaan 51e 2250 Olen

Reserveer je tickets!

reserveer hier je tickets