Herneming DE MEEUW (2016)

  14523041_10210079436998740_5838663647463978134_n Onze voorstelling de Meeuw die we samen met Tg Het Vierde Oor speelden in Maart, staat geprogrammeerd op het landjuweel dit jaar. Omdat dit toch al een prestatie op zich is en er veel vraag naar was hebben Oeps! en Tg HVO beslist om de voorstelling te hernemen en deze keer in eigen zaal. Wat het landjuweel zelf betreft zal er nog meer info volgen via onze beide websites. De locatie en periode zijn alleszins al bekend. De Meeuw zal op 31 oktober op het landjuweel staan te Mechelen in zaal M. Samen met regisseur Stefan Perceval maakten Theatergroep Het Vierde Oor en Tejaterbende Oeps! hun eigen versie van De Meeuw van Anton Tsjechov. Het stuk speelt zich af op het landgoed van de oude staatsman Sorin. De vier hoofdfiguren hebben allen hun eigen artistieke en romantische beslommeringen: de beroemde maar wat vastgeroeste actrice Arkadina, haar zoon Konstantin met schrijveraspiraties, de beroemde schrijver Trigorin en het buurmeisje Nina die actrice wil worden.

De ploeg

Auteur: Anton Tsjechov Regie: Stefan Perceval Spelers: Charlotte Van Uytsel, Floor Verbeeck, Jasmijn Verschueren, Karolien Verhaegen, Ken Leysen, Lea Antonissen, Marc Demunter, Marina Geens, Mathias T'Syen, Myrèse Mertens, Sinne Crikemans Techniek: Bram Heylen, Jens Verboven Decor: TG Het Vierde Oor en Tejaterbende Oeps! Productie: Diane van den Heuvel, David Geeraerts, Tahnee Mariën, Wim vervoort

Speeldata

  • 22 oktober om 20u15

Locatie

Theaterzaal HVO Boerenkrijglaan 51e 2250 Olen

Reserveer je tickets!

Reserveren kan enkel op de website van TG Het Vierde Oor Klik hier om te reserveren

Met de Meeuw naar het landjuweel

Klik hier of op de Banner voor meer info over het landjuweel landjuweelfestival_mailbanner