I.M. PRO MEDIA 2.0 (2016)

13921008_1247404678627296_6465941631656200340_n Wie de eerste editie van I.M. PRO MEDIA al zag in het jaartal 2013, zat waarschijnlijk al lang te wachten op de tweede. Wel, goed nieuws! Ook deze zomer gingen de jongeren van Tejaterbende Oeps weer aan het werk. Ze brachten hun vrije dagen samen met hun ideeen en fantasieen en zo ontstond de spetterende tweede editie van I.M.PRO MEDIA! Deze voorstelling is een komedie over het wanbeleid bij een lokale tv zender. De manager doet zowat niets en zijn twee verkopers nog veel minder. Integendeel ze zorgen er enkel voor dat de rekeningen nog erger in het rood gaan. Er moeten dus drastische maatregelen genomen worden. De loonkost is te hoog en iedereen vreest voor hun job. Wie blijft er en wie valt er af? Deze humoristische familievoorstelling is geschikt voor alle leeftijden, dus iedereen welkom!

De ploeg

Spelers: Dante Pazzaia, Glen Peeters, Hanne Heylen, Talle van de poel, Melissa Peeters, Mathias T'syen en Maarten Vervoort Video: Sara Lambrechts, Bjorn Geudens Techniek: Bram Heylen, David Geeraerts, Dante Pazzaia Decor: Productie:

Speeldata

  • 2 september om 20u15 (reserveren niet mogelijk)
  • 3 september om 14u30 (reserveren niet mogelijk)
Deze voorstelling is gratis en toegankelijk voor iedereen. Reserveren is niet nodig maar check zeker ons evenement op Facebook.

Locatie

Theaterzaal Het Vierde Oor Boerenkrijglaan 51e 2250 Olen

Sponsors

sticker_12x4.ai