Wild Vlees herneming Gent (2010)

In "Wild vlees" kijken we binnen in de innerlijke keuken van Otto en Martha, een koppel. Of beter gezegd: een poging tot. Twee figuren die niet aan hun noodlot lijken te kunnen ontsnappen. Alsof dat nog niet genoeg is, wordt er boven hun hoofden ook nog eens duchtig gespioneerd, becom-mentarieerd, geïrriteerd, gediri-geerd en gefantaseerd. Wie waakt over wie? En is dat noodlot werkelijk zo onafwendbaar? Vreemde vogels, de mensensoort ...

De regisseur

Karolien De Bleser studeerde in 2004 af aan de toneelschool RITS in Brussel. Sindsdien was ze vooral actief als actrice bij onder andere Buelens Paulina vzw, Kopergietery Gent, Luxemburg vzw, Ontroerend Goed... Sinds 2007 heeft ze ook haar eigen gezelschap samen met 7 collega-actrices: Compagnie barbarie. Een vrouwengezelschap dat in 2011 in première gaat met haar intussen derde voorstelling: Happymess. Verder werkt Karolien ook als regisseur bij amateur-gezelschappen en studeert ze een Master na Master in de theaterwetenschappen op de Universiteit van Antwerpen.

Achtergrond

Wild Vlees kwam tot stand vanuit de noodzaak om eens iets ‘anders’ te doen. Niet enkel grappen en grollen, maar een stuk. Een inhoud. Is iets triestig. Misschien. Of ja, gewoon: iets anders. En zo ontstond Wild Vlees. Vanuit de zoektocht naar ‘iets anders’, en de daarbij horende zoektocht naar een gezamenlijke fascinatie. En natuurlijk vanuit een enorme “goesting.” Een goesting die in dit geval zeker op meerdere manieren gelezen kan worden...

De ploeg

  • Regie: Karolien De Bleser
  • Spel: Lotte Theuwis, Katleen Vansant, David Geeraerts en Bart Lambrechts
  • Decor: Decorploeg Het Vierde Oor
  • Techniek: Seppe Vervoort en Tom Van Deun
  • Promotie: Ward De Smedt en Dries De Smedt
  • Productie: Wim Vervoort

Voorstelling in Gent

  • Vrijdag 5 november om 20.30u
  • waar: Schouwburg NTGent, Gent