Polaroid (2015)

"Geloof je dat je wordt waar je van nature op lijkt of ga je gaandeweg lijken op wat je van nature bent?"
Polaroid is het verhaal van Weger, Voortman en De Jonge. Of is het dat van Peter, Willem en Lydia? Wie is wie? Ben je altijd dezelfde? En ben je eigenlijk wel wie je wil zijn? Waar had je gestaan als je je dromen gevolgd had? Wat is nu het echte leven? Wie is er echt zichzelf? Ben ik wel wie ik ben? Zie jij mij zoals ik mezelf zie? Wie ben ik eigenlijk echt? Met deze levensvragen kan een mens tot in de eeuwigheid bezig zijn. Het samenstellen van lijstjes over jezelf kan in het oneindige doorgaan, want jezelf zal je niet vinden. De enige zekerheid die deze personages hebben is de in een helder licht genomen momentopnamen van het leven, de polaroidfoto. Een boeiende en grappige theatervoorstelling waarin fictie en realiteit elkaar constant bedriegen. "Ik kan alleen zeggen dat er héél veel lijntjes op een ongelofelijk bizarre manier bij elkaar gaan komen."

Rolverdeling

 • Bart: Henk+ Willem
 • Dante: Ernst Weger
 • Glen: Hans Voortman + Peter
 • Hanne: Pauline De Jonge
 • Ilke: Coach + Nachtfotograaf
 • Sanne: Joyce + Lydia Cremers

De ploeg

 • Auteur: Jeroen van den Berg
 • Regie: Aafke Bruining
 • Spelers: Bart, Dante, Glen, Hanne, Ilke en Sanne
 • Techniek: Bram Heylen en David
 • Decor: Tejaterbende Oeps! vzw
 • Productie: David en Mathias

Speeldata

 • 1 mei
 • 8 mei
 • 9 mei
 • 15 mei
 • 16 mei

Locatie

Theaterzaal Het Vierde Oor Boerenkrijglaan 51e 2250 Olen  

Reserveer je tickets!

Klik hier om te reserveren